Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.

Botoxyl Premium Day Cream

Botoxyl Premium Day Cream

Ηλικιακή ομάδα: 60+

Κρέμα ημέρας που χαρίζει άμεση σύσφιξη στην επιδερμίδα και στοχεύει στα 5 βασικά σημεία που προδίδουν τη γήρανση του δέρματος.

Δραστικά Συστατικά:

Dipeptide [ddbd]: Απαλύνει τις μυϊκές συσπάσεις με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυοκαι την περιοχή γύρω από τα χείλη.

Hexapeptide-38 : Αποκαθιστά την απώλεια όγκου της ώριμης επιδερμίδας αυξάνοντας τη συγκέντρωση των λιποκυττάρωνστον λιπώδη ιστό που θεωρείται υπεύθυνος για την υγιή όψη της επιδερμίδας.

Patented Tripeptide[TAUT] : Μόριο που δρα εναλλακτικά των ενέσιμων μορφών υαλουρονικούοξέος, διεγείρει τους μηχανισμούς φυσικής ανανέωσης του υαλουρονικούοξέος στο δέρμα, βελτιώνει τον όγκο της επιδερμίδας και την ποιότητα του φυσικού κολλαγόνου, ενισχύει τη σφριγηλότητατης επιδερμίδας.

Darutoside& Oridonin: Δύο συστατικά φυτικής προέλευσης με αντιοξειδωτική δράση που δρουν στα κύρια χρωμοφόρα μόρια (κολλαγόνο, μελανίνη και αιμογλοβίνη), επαναφέροντας τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Dipeptide-5 & Threonine : Ένα συστατικό που διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών στη διεπιφάνειαμεταξύ δερμίδαςκαι επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να διατηρείται η ισορροπία στη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας.

Vol: 60 ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Το Είδαν: 2613
  • Κατασκευαστής: Eclat de Vie
  • Κωδικός Προϊόντος: N-6021
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • €52,00