Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.

BLACK CAVIAR SERUM

BLACK CAVIAR SERUM

Ορός προσώπου με εκχύλισμα από χαβιάρι, πεπτίδια αντιρυτιδικής δράσης και μικροσφαιρίδια βιταμινών που ενισχύουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποτρέπουν τον σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων. 

Εκχύλισμα χαβιάρι

Πλούσιο σε αμινοξέα, Ω3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες D, B2 και Β12, που διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων και την αναδόμηση της επιδερμίδας χαρίζοντας μοναδική λάμψη και λείανση στην επιδερμίδα. 

Υαλουρονικό οξύ Υψηλού & Χαμηλού Μοριακού βάρους

Ένας συνδυασμός από μόρια υαλουρονικού οξέος υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους μέσω των οποίων επιτυγχάνεται διείσδυση σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό, απελευθερώνοντάς το σταδιακά, δημιουργώντας έτσι ένα φιλμ που ενυδατώνει και ταυτόχρονα αποτρέπει τις διαδερμικές απώλειες υγρασίας. Η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται, το ανάγλυφο λειαίνεται και η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή και υγιή όψη.  Τα βέλτιστα επίπεδα υγρασίας αποκαθιστούν τη σωστή λειτουργία του επιδερμικού φραγμού με αποτέλεσμα να ευνοείται και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ των κυττάρων της δερμίδας και της επιδερμίδας, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση. 

Εξαπεπτίδιο-8

Το εξαπεπτίδιο-8 δρα εναλλακτικά της βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α που χρησιμοποιείται στις θεραπείες Botox καθώς αναστέλλει την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών, όπως της ακετυλοχολίνης στο δέρμα, μειώνοντας έτσι τις συσπάσεις των μυών. Ως αποτέλεσμα το βάθος και η επιφάνεια των ρυτίδων μειώνονται ενώ αποτρέπεται ο σχηματισμός νέων. 

Οργανικό ελαιόλαδο

Πλούσιο σε φυτοστερόλες και σκουαλένιο, ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνουν και προλαμβάνουν τη γήρανση των κυττάρων. 

Φυσικός βιοσακχαρίτης 

Την εντατική αντιρυτιδική δράση έρχεται να συμπληρώσει ο φυσικός βιοσακχαρίτης, που προέρχεται από ζύμωση μη γενετικά τροποποιημένων φυτικών συστατικών με αξιοσημείωτες ενυδατικές, αντιγηραντικές, αναδομητικές και κυρίως καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μειώνει την νευρογενή φλεγμονή και περιορίζει την ενόχληση που προκαλείται στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό το προϊόν καθίσταται κατάλληλο για ερεθισμένο ή υπερευαίσθητο δέρμα. 

Μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε

Βιταμίνη Ε με ισχυρή ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση ενκαψυλιωμένη σε σφαιρίδια που διατηρούν αναλλοίωτες τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. 

Εκχύλισμα από πράσινο τσάι & αλόη 

Φυσικά εκχυλίσματα με αντιοξειδωτική, καταπραϋντική και αναπλαστική δράση, ανακουφίζουν και λειαίνουν την επιδερμίδα.

Vol: 50 ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Το Είδαν: 4166
  • Κατασκευαστής: Eclat de Vie
  • Κωδικός Προϊόντος: 8757
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • €40,00