Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.

BLACK CAVIAR CREME

BLACK CAVIAR CREME

Κρέμα προσώπου εντατικής περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με εκχύλισμα από χαβιάρι, πεπτίδια και φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες που λειαίνουν τις ρυτίδες, αποτρέπουν τον σχηματισμό νέων, καταπολεμούν την ξηρότητα και βελτιώνουν το περίγραμμα. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα που προσφέρουν καθημερινή προστασία από την UVA/UVB ακτινοβολία.

Εκχύλισμα χαβιάρι

Πλούσιο σε αμινοξέα, Ω3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες D, B2 και Β12, που διεγείρουν τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων και την αναδόμηση της επιδερμίδας χαρίζοντας μοναδική λάμψη και λείανση στην επιδερμίδα. 

Φυσικός βιοσακχαρίτης 

Την εντατική αντιρυτιδική δράση έρχεται να συμπληρώσει ο φυσικός βιοσακχαρίτης, που προέρχεται από ζύμωση μη γενετικά τροποποιημένων φυτικών συστατικών με αξιοσημείωτες ενυδατικές, αντιγηραντικές, αναδομητικές και κυρίως καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά μειώνει την νευρογενή φλεγμονή και περιορίζει την ενόχληση που προκαλείται στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό το προϊόν καθίσταται κατάλληλο για ερεθισμένο ή υπερευαίσθητο δέρμα. 

Μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε

Βιταμίνη Ε με ισχυρή ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση ενκαψυλιωμένη σε σφαιρίδια που διατηρούν αναλλοίωτες τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. 

Tripeptide-1 & Τetrapeptide-7

Ένας συνδυασμός από δύο ματρικίνες, πεπτίδια που ενεργοποιούν συγκεκριμένα γονίδια τα οποία έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία ανανέωσης του δερμικού ιστού και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, δύο μηχανισμοί που με την ηλικία φθείρονται και αποδυναμώνονται. Λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και την ελαστικότητά της.

Τρόπος χρήσης:

Απλώστε μια μικρή ποσότητα από αυτή την απόλυτη συσφικτική κρέμα την ημέρα ή την νύχτα, μετά τον καθαρισμό και την τόνωση σε πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Vol: 50 ml

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Το Είδαν: 4558
  • Κατασκευαστής: Eclat de Vie
  • Κωδικός Προϊόντος: 5787
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • €38,00